ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi

May

Okulumuz tarafından hazıralanan Kut'ül Amare Zaferinin 108. Yıldönümü kutlamaları İlçe Kaymakamımız sayın Tahsin KURTBEYOĞLU ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ'un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Proğramın hazırlanmasında yoğun emek harcayan Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Emine Şule ÇALIŞIR başta olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2. Dönem Veli Toplantısı 23 Nisan 2024 Sali günü saat 11:00 ile 13:00 arasındadır. Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

Göğsünü hayasızca akınlara siper ederek bu toprakları vatan kılan 250 bin Şehidimizin yattığı Çanekkale Şehitliğini ziyaret ettik. Bu imkanı okulumuza sunan Keçiören Belediyesine, emeği geçen öğretmenlerimize ve  geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Gezi İnceleme ve Tanıtım Kulübü olarak Çanakkale ye gezi düzenledik. Türk milli şuurunun oluşmasında sembol mekanlardan olan Çanakkale ve Gelibolu Şehitliğne yaptığımız gezide  bu imkanı bize sunan Keçiören Belediyesine, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Neslihan AKBAŞ ın koordinatörlüğünde Kapadoyyanın eşsiz güzelliklerine gezi düzenledik.Gezide emeği geçen öğretmenlerimize ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı ve Müzik Dersi dersi öğretmenlerimizin öncülüğünde   6 Mart 2024 tarihinde öğrencilerimize, 7 Mart 2024 tarihinde ise velilerimize yönelik dinletiler yapıldı. Proğramın yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLARI 25 MART 2024 PAZARTESİ BAŞLAYIP, 4 NİSAN 2024 CUMA GÜNÜ SONA ERCEKTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı ve Müzik Dersi Zümre Öğretmenleri tarafından hazırlanan Şiir Dinletisine Devetlisiniz. Velilerimiz için Düzenleyezeğimiz şiir dinletisi 07 mart 2024 Perşembe günü saat:10:30 dadır.

Şbt

Bursluluk Sınavı Başvuruları 13 Şubat/1 Mart 2024 Tarihleri Arasındadır.

Şbt

YKS 2024 Başvuruları Başlamıştır. bAŞVURULAR 01-26 Şubat 2024 tarihleri arasındadır.

Ara

Öğretmenlerimiz Esmanur BİÇER ve Pınar GÖKMEN  bir grup öğrencimizle ÇEDES Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında İller Bankası Özel eğitim Okulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Yapılan Afiş Yarışmasında Okulumuz 11/D Sınıfı Öğrencilerinden Ayşe EKİZ'in Çalışması 1. , 11/ A Sınıfından Zeynep ÇEVİK 2.  ve 10/A Sınıfından Beren ATEŞ 3. Olmuştur. Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Emeği Geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize  Teşekkür Ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürkü Anma Günü ve Atatürk Haftası  münnasebeti ile okulumuzda yapılan  proğramda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Proğramımıza katılarak renk katan  Opera Solist ve Sanatçısı , T.C. Üsküp B.Elçiliği Kültür Müşaviri Tenor Şakir İLYASOĞULLARINA ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun 11 ve 12. sınıf öğrencileri ÇEDES Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında Demetevler Fatma Üçer huzurevine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretle Saygı, Edep ve Nezaketi bir kez daha hatırlamışlardır.