ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi

Ara

Öğretmenlerimiz Esmanur BİÇER ve Pınar GÖKMEN  bir grup öğrencimizle ÇEDES Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında İller Bankası Özel eğitim Okulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Yapılan Afiş Yarışmasında Okulumuz 11/D Sınıfı Öğrencilerinden Ayşe EKİZ'in Çalışması 1. , 11/ A Sınıfından Zeynep ÇEVİK 2.  ve 10/A Sınıfından Beren ATEŞ 3. Olmuştur. Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Emeği Geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize  Teşekkür Ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürkü Anma Günü ve Atatürk Haftası  münnasebeti ile okulumuzda yapılan  proğramda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Proğramımıza katılarak renk katan  Opera Solist ve Sanatçısı , T.C. Üsküp B.Elçiliği Kültür Müşaviri Tenor Şakir İLYASOĞULLARINA ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun 11 ve 12. sınıf öğrencileri ÇEDES Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında Demetevler Fatma Üçer huzurevine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretle Saygı, Edep ve Nezaketi bir kez daha hatırlamışlardır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşkuyla kutladık. 100. Yıl  törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu coçkuya ortak olan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gezi kulübü danışman öğretmenlerinden Neslihan Akbaş ile katılım sağlayan öğrencilerimiz l. TBMM ve ll.TBMM ye gezi düzenlemiştir. Gezi sonrası okul müdürümüz Mehmet Ali Fırat öğrencilerimizle birlikte gezi analizini yapmıştır.

Mrt

Okulumuz Z kütüphanesi törenle açıldı. Kütüphanenin hizmete girmesinde başta okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Vesile YARDIMCI olmak üzere Edebiyat zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olması temennisiyle.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmeni Halit Bahadır ŞİMŞEK öncülüğünde yapılan Zeka Oyunları yarışları sonuçlandı. Öğretmenimize ve oyunlara katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Vesile YARDIMCI, Halit Bahadır ŞİMŞEK,  Eylem YILDIZ ve Arslan Ali SOLMAZ   rehberliğinde 11. sınıf öğrencilerimize yönelik üniversiteye hazırlık,planlı çalışma ve eğitim koçluğu seminerleri başladı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Matematik öğretmeni Halit Bahadır ŞİMŞEK öncülüğünde mangala ve zeka oyunları yarışları düzenlenmektedir. Öğretmenimize teşekkür eder, oyunlara katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.